i-Volution - Professioneel webdesign
Professioneel webdesign
Webdesign referenties
NavigatieAbout i-VolutionEnkele referentiesKlantenloginWebdienstenWebdesignWebsite Positionering

REFERENTIES WEBDESIGN

Onderstaand vindt u enkele referenties van door i-Volution gebouwde websites. Indien u een gratis offerte wenst voor de bouw of restyling van uw website, contacteer ons vrijblijvend. Onze prijzen zouden u wel eens aangenaam kunnen verrassen!

Meer info Onze werkwijze | CMS | Modules | Referenties SEO

Nieuws uit de sector

REFERENTIES WEBDESIGN

 

Week van de pijn Week van de pijn www.weekvandepijn.be

Om aandacht te schenken aan de week van de pijn werd in opdracht rond dit onderwerp een website ontwikkeld. Deze site is tevens voorzien van een kwis, welke volledig database gestuurd loopt. Zowel de controle op de resultaten, als het verwerken van de gegevens gebeurt volledig automatisch, waardoor deze snel kunnen worden verwerkt.


Canvasdoeken foto's op canvas www.digital-art.be

Een eigen kunstwerk online maken en bestellen? Het kan nu via de website van digital-art.be. Zo kan de bezoeker meteen een foto doorsturen en hier een professioneel canvas (foto op schildersdoek) van laten maken. Enkele dagen later kan dit reeds worden afgehaald, of wordt het netjes thuis afgeleverd.


Bogerd Instrumentation Bogerd www.bogerd.be

Compelete bedrijfswebsite met volledig database gestuurd CMS back-end waarmee de klant zelf alle teksten, foto's en links in de hand heeft. Een volledige cataloog werd in de vorm van pdf bestanden online geplaatst. Een korte intro werd uitgewerkt in flash.

 

Op kot in Gent Koten Gent www.opkotingent.be

Na het succes van Op Kot in Leuven werd nu ook Op Kot in Gent door i-Volution ontwikkeld. Deze site is 100% database gestuurd en biedt de mogelijkheid aan kotbazen om hun studentenkoten, appartementen, huizen, residentiekamers gratis aan te bieden op deze site. De site bevat speciale intelligentie en onderhoud zodoende volledig zichzelf.


Triple A Careers Triple A Careers www.tripleacareers.com

Niet enkel ontwierp i-Volution het logo, we bouwden ook een uiterst dynamische website voor dit bedrijf. Zo kunnen teksten snel gewijzigd worden, en vacatures eenvoudig ingegeven (via copy/paste vanuit Microsoft Word!). Bovendien zijn verschillende interactieve toepassingen met de bezoeker opgezet. De resultaten van deze forms worden veilig weggeschreven in een database, en de resultaten bovendien netjes doorgemaild naar de klant.


Wilfra Wilfra www.wilfra-nv.be

Voor sommige bedrijven zeggen beelden meer dan woorden. Een design website vraagt dan ook professioneel beeldmateriaal. Vandaar dat i-Volution voor de bouw van de site eerst een grondige photoshoot heeft gehouden in de toonzaal van de klant.


Minami nutrition Voedingssupplementen Minami Nutrition www.minami-nutrition.com

Deze site werd volledig herbouwd, zonder de oorspronkelijke lay-out te wijzigen. Niet enkel werd de site een stuk gebruiksvriendelijker, de klant kan nu ook zelf alle teksten - zoals productendetails of prijzen - wijzigen,  kortingen ingeven, faq's toevoegen , enz...


Voicefinder - stemdatabase Voicefinder stemmen databank www.voicefinder.be

Deze website is 100% database gestuurd en is volledig aanpasbaar door de klant zelf via het ingebouwde CMS pakket op maat. Door de database zijn oneindige opzoekingen mogelijk en blijft de website dynamisch evolueren.
 


Zanger Johan Verminnen : www.johanverminnen.be Johan Verminnen www.johanverminnen.be

Zanger Johan Verminnen's website werd volledig door i-Volution ontworpen. Een CMS pakket op maat maakt het gemakkelijk om zelf de concertkalender, persberichten, e.d. te onderhouden. Dankzij onze positionering behaalde deze website na 30 dagen reeds meer dan 9.000 bezoekers!


Feestzaal Salons Wellington feestzalen Salons Wellington www.salons-wellington.be

Startend met een aantrekkelijke flash-intro lokt deze site vele bezoekers. Een streaming video maakt de website helemaal af. Via het ge´ntegreerde CMS pakket kan men zelf alle teksten en foto's aanpassen.
 


Restaurant Mange Tout : restaurant-mange-tout.be Restaurant Mange Tout www.restaurant-mange-tout.be

Website met CMS om de menu's zelf naar believen aan te passen. Ook het online reserveringssysteem maakt van deze website een nuttige investering.

 


Evenementenbureau Global Projects : www.globalprojects.be Global Projects www.globalprojects.be

Ticketverkoop en CMS om zelf aanpassingen te kunnen maken. Dankzij de positionering vonden op 20 dagen tijd meer dan 3000 bezoekers via Google de website. Deze site is het perfecte voorbeeld van hoe een website een bron van inkomsten kan worden, mits de juiste aanpak!


Schermgilde De Hallebardiers Schermclub www.escrime.be

Een groot deel van deze website is voorbehouden aan leden. Een CMS pakket zorgt ervoor dat de klant zelf alle teksten kan aanpassen, maar ook .doc of .pdf bestanden kan uploaden en beheren in de ledensectie.
 


Gevaplast : www.gevaplast.com Gevaert Plastics www.gevaplast.com

Informatieve bedrijfswebsite die, ondanks het statische karakter, wordt opgefleurd door een professionele lay-out. B2B vereist wereldwijde toegankelijkheid via elk internetkanaal, wat dankzij de passende positioneringsmodule mooie resultaten levert.


Reisburo Siestatouring : www.siestatouring.be Reisburo Siesta Touring : Gof for it! www.siestatouring.be

Website waarvan elke pagina volledig zelf te beheren is via het CMS pakket van i-Volution. De bijhorende positionering haalt steevast de ge´nteresseerde surfers naar deze website.

 


Binnehuisinrichting - Stylmar : www.stylmar.be Deuren, ramen, keukens, slaapkamers... bij Stylmar www.stylmar.be

Een van de best bezochte interieur-websites. De vele online folderaanvragen bewijzen het nut van de bijpassende positionering op het internet. Deze website is volledig viertalig en bereikt ge´nteresseerde surfers over de hele wereld.Piercing, tattoo's, permanente make-up en kunstnagels snap-touch tattoo's, piercings, pmu en kunstnagels www.snap-touch.be

Snap-Touch koos voor de Web-Static module. Ondanks het aantrekkelijke webdesign en duidelijke navigatie heeft deze website toch een zeer aantrekkelijk prijskaartje.
 Dienst voor logopedie en dyslexie Leerstoornissen, spraakproblemen,... www.dienstlogopedie.be

Ook in de sociale sector is er plaats voor een betaalbare professionele website. Via ons Content Management System kan men zelf iedere pagina updaten waar en wanneer men wil. Een dynamische fotogallerij maakt dit alles af tegen betaalbare prijs.Fancy Naaiatelier en tweedehandsboetiek Tweedehands kleding www.fancy-brugge.be

Het ultieme voorbeeld van hoe een website, bestaande uit slechts 4 pagina's, toch zijn nut kan bewijzen. Via onze prijsvriendelijke Web-Static oplossing betaalt u amper voor deze website.
 i-Volution - webdesign en positionering Optimalisatie en positionering www.i-volution.be

Uiteraard werd ook onze bedrijfswebsite gebouwd door i-Volution, volledig conform de W3C CSS en HTML 4.01 normen. De site haalt topposities op alle relevante zoektermen. Stel uzelf maar eens de vraag hoe u hier bent terechtgekomen...?psychologie Gent - Gentbrugge - Harmonia Pyschologie Gent - Gentbrugge www.harmonia.be

Een kleinere site kan ook zijn effect hebben. Harmonia logopedie, psychologie en psychomotoriek te Gent (Gentbrugge) koos via onze Web-Static voor een interessante oplossing naar resultaat en budget.
 


Zitmeubelen stockman Stockman zitmeubelen www.stockman-zitmeubelen.be

Deze website over zitmeubelen werd volledig ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. Zo kan de klant zelf alle aanpassingen doen, zoals teksten wijzigen, foto's invoegen, etc. De onderhoudskosten worden op deze manier nihil.
 


Lees ook:

Leg uw domeinnaam vast Domeinnaam: Is uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar?
Bijpassende hosting webruimte Hosting: Huur webruimte en maakt uw website bereikbaar voor surfers
Haal meer bezoekers op uw website Positionering: Hoe haalt u meer bezoekers naar uw website?
 

REFERENTIES ╗ Positionering ╗ Webdesign


Vraag gratis een offerte aan voor de bouw of restyling van uw website


i-Volution is lid van Feweb, Federatie van Webontwikkelaars.

i-Volution| Data Support NV | Melkerijweg 9A | 2242 Zandhoven | T +32.92185545 | F +32.92185546 | Privacy policy | www.i-volution.be