i-Volution Optimalisatie en Positionering
Optimalisatie en Positionering
Privacy-beleid en juridische info
NavigatieAbout i-VolutionEnkele referentiesKlantenloginWebdienstenWebdesignWebsite Positionering
 
Algemeen

ALGEMEEN

 

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de websites www.i-volution.be en login.i-volution.be. 

Deze website is gecreŽerd en wordt beheerd door i-Volution bvba, Heilig Kruisplein 26, B-9040 Sint-Amandsberg. BTW-nummer: BE 479 454 568 en HR-nummer: H.R. Gent 204.845.

Voor meer informatie kan u een mail sturen via het contactformulier.

Intellectuele eigendomsrechten

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

 

De teksten, tekeningen, foto's, films, beelden, data, databanken, software, benamingen, handels- en domeinnamen, merken, logo's en andere bestanddelen van deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren i-Volution bvba of derden toe. Het is verboden zonder voorafgaand schriftelijk akkoord van i-Volution de op en via deze website aangeboden informatie op te slaan (anders dan noodzakelijk om de website te kunnen bekijken), te reproduceren, te wijzigen, openbaar te maken, te distribueren of te verzenden, te verkopen of anderszins over te dragen of enige rechten hierop te verlenen aan derden.

Niet toegestaan gebruik van deze website

NIET TOEGESTAAN GEBRUIK VAN DE SITE

 

U verbindt zich er o.m. toe :

  • De informatie niet wederrechtelijk te gebruiken
  • Geen zodanig gebruik te maken van de website waardoor de website wordt beschadigd, vervormd, onderbroken, stopgezet of anderszins minder efficiŽnt wordt gemaakt
  • De website niet te gebruiken op een dergelijke wijze dat er een inbreuk gepleegd wordt op de rechten van een natuurlijke persoon, rechtspersoon of vereniging, zoals onder meer, doch niet uitsluitend, de rechten van privacy en intellectuele eigendom
Persoonsgegevens - ons privacy-beleid

PERSOONSGEGEVENS

 

i-Volution verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een offerteaanvraag, een bestelformulier, of het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker i-Volution toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan in een bestand van i-Volution bvba met het oog op een geautomatiseerde gebruikersprofilering, klantenbeheer, marktonderzoek en direct mail per post.
De verstrekte gegevens worden niet aan derden doorgegeven. U heeft recht op inzage en eventuele correctie van uw desbetreffende persoonsgegevens. U heeft het recht om u kosteloos te verzetten tegen verwerking van uw gegevens voor direct marketing doeleinden. U kunt uw aanvraag tot inzage, correctie of verzet bekomen via ons contactformulier.


Lees ook:

Promoot uw website via SEO - search engine optimization (zoekmachine optimalisatie)Promoot uw website via zoekmachine optimalisatie?
Laat een website bouwen die de juiste bezoekers aantrekti-Volution bouwt websites die automatisch de juiste bezoekers aantrekken!
 

POSITIONERING Ľ Werkwijze Ľ Modules   ¶ Light   ¶ Starter   ¶ XL   ¶ Enterprise Ľ Rapportering Ľ Tips & FAQ's Ľ Offerteaanvraag
 


i-Volution is lid van Feweb, Federatie van Webontwikkelaars.

i-Volution| Data Support NV | Melkerijweg 9A | 2242 Zandhoven | T +32.92185545 | F +32.92185546 | Privacy policy | www.i-volution.be