i-Volution Optimalisatie en Positionering
Optimalisatie en Positionering
Website positionering via SEO
NavigatieAbout i-VolutionEnkele referentiesKlantenloginWebdienstenWebdesignWebsite Positionering

OPTIMALISATIE OP MAAT - Verbind uw website

i-Volution bezorgt uw website topposities bij alle grote zoekmotoren en trekt de geļnteresseerde surfers naar uw website! Sta bovenaan in de resultatenlijst van alle grote zoekmotoren (Google, MSN, AltaVista,...) en zorg ervoor dat uw website via elke relevante portaalsite wordt gevonden.

Meer info Offerteaanvraag | Werkwijze | Modules

"Hoe mooi of hoe groot uw website ook is,
zonder bezoekers rendeert hij nooit..."

Nieuws uit de sector

MEER BEZOEKERS

 

Waarschijnlijk was het een omvangrijke investering om uw website te laten ontwikkelen en zijn er dan ook hoge verwachtingen gesteld. Maar eens de website klaar is, blijft het wachten op bezoekers... die blijkbaar maar niet komen. Mensen die uw internetadres niet kennen, blijken uw website in de digitale jungle niet terug te vinden... i-Volution kan dit voor u veranderen!

i-Volution treedt ook op als website bouwer

KWALITATIEVE BEZOEKERS

 

Eens u de investering voor de ontwikkeling van een eigen (bedrijfs)website heeft gemaakt, zette u alvast een eerste stap om u op de digitale snelweg kenbaar te maken.
Het is en blijft echter een verloren investering indien u hier geen nieuwe potentiėle klanten mee kan bereiken of wanneer u er dat extra gehoopte rendement niet uit kan halen... Daarom is het niet alleen belangrijk om meer bezoekers te hebben, maar vooral om de juiste geļnteresseerde bezoekers op uw site te krijgen. Dit is zeker géén sinecure, maar i-Volution kan u, met gespecialiseerde technieken en uitgebreide kennis, een handje toesteken.

Uw website wordt gevonden door wie op zoek is naar uw diensten en/of producten.

GEWENSTE UITSTRALING

 

Meer en meer raadpleegt men het internet om informatie over een specifiek product of dienst te vinden. 90% van deze opzoekingen gebeurt via de 15 grootste zoekrobotten. Het is dan ook een ware must om in de - noem het gerust de "digitale gouden gids" - te staan. Deze nieuwe manier van werken brengt echter ook nadelen met zich mee: door de vrije toegankelijkheid van het internet is het aanbod, zowel van binnen- als buitenlandse bedrijven, veel groter. Hoe komt een geļnteresseerde klant al surfend op uw site terecht, wetende dat er meer dan 3 miljard websites zijn? Hier brengt i-Volution voor u een oplossing.

Uw website wordt gevonden door wie op zoek is naar uw diensten en/of producten.

CONCURRENTIEVOORSPRONG

 

Om een optimale digitale bereikbaarheid van uw site te garanderen, voegt i-Volution uw website aan meer dan 800.000 sites toe. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw site door de zoekrobotten als zeer relevant wordt beschouwd. Dit doen we door uw site met onze geavanceerde technologie te optimaliseren. Zo zal uw site bij gewenste zoekwoorden bovenaan de resultatenlijst prijken. Denk aan de nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf; een geļnteresseerde internetsurfer zal op uw site terechtkomen, in plaats van bij de concurrentie... Nieuwe potentiėle klanten worden onbeperkt aangetrokken en uw website zal uiteindelijk een ongekende meerwaarde voor uw bedrijf betekenen.


Lees ook:

Werkwijze van optimalisatie en positioneringWerkwijze: hoe verbetert i-Volution de positie van uw website?
Modules van positioneringModules: wat zijn de mogelijke oplossingen?
Enkele resultaten van onze SEORapportering: hoe worden de resultaten opgevolgd?
 

POSITIONERING » Werkwijze » Modules   ¦ Light   ¦ Starter   ¦ XL   ¦ Enterprise » Rapportering » Tips & FAQ's » Offerteaanvraag
 


i-Volution is lid van Feweb, Federatie van Webontwikkelaars.

Alumnus
ballonvarenballonvaren
ballonvlucht, ballonvaren ballonvaarten Vlaanderen
Verhuring zeilcharterszeiljacht verhuurzeilboot of zeiljacht huren
Upgrade Estate
Salons Roskam
Producent, leverancier kunststof profielen op maat op aanvraag
grondwatersanering
domeinnamen voor resellers
haarwerken
haaruitval
kot in Kortrijk
durpa
Data Support
De Roeck
i-Volution| Data Support NV | Melkerijweg 9A | 2242 Zandhoven | T +32.92185545 | F +32.92185546 | Privacy policy | www.i-volution.be