i-Volution Optimalisatie en Positionering
Optimalisatie en Positionering
Knowhow, passie en dynamisme
NavigatieAbout i-VolutionEnkele referentiesKlantenloginWebdienstenWebdesignWebsite Positionering

I-VOLUTION : Knowhow, passie en dynamisme

websites scoren hoog in de zoekmachines
Knowhow en passie
i-Volution is een jong dynamisch bedrijf. De zaakvoerder is Jeffrey Anthuenis, licentiaat informatica, afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Gent. Zijn beroep, search engine marketeer (SEM), is zijn passie en dat ziet u in de resultaten die uw website behaalt.
 
empathie i-volution
Empathie
"Samen" bedenken we de geschikste zoektermen voor uw website. Een search engine index (SEI), berekent uit het aantal opzoekingen en de concurrentie van deze zoektermen, zal bepalen welke perfect zijn om uw website te promoten. Het heeft uiteraard geen zin om uw website goed te plaatsen voor sleutelwoorden die uw klanten uiteindelijk nooit zullen intikken, of die het verkeerde publiek lokken. Zo staan we stil bij het doel van uw website (corporate site, e-commerce site, WebBasedTraining site, portal site, vortal site, projects site, image site, DBS site) en bij de aard van uw doelgroep (wie komt op uw site terecht?). Vanuit die bevindingen zullen we uw website een maximum aan toonbaarheid en uitstraling geven voor uw gewenst publiek.
 
Uitzonderlijke service voor uitzonderlijke prijs
Service
Of het nu de bouw van een website betreft, de positionering ervan of het ontwerpen van een logo; steeds bent u bij ons koning. Bij i-Volution krijgt u dan ook een uitzonderlijke service voor een uitzonderlijke prijs. In elke positioneringsmodule zit bijvoorbeeld steeds zes maanden onderhoud inbegrepen! Zo bent u zeker dat uw bevoorrechte plaats gedurende minimaal zes maanden blijft gehandhaafd. U doet er natuurlijk goed aan om dit onderhoud telkens te verlengen, aangezien de zoekrobotten hun criteria en wegingen om de sites te rangschikken ook constant wijzigen. Wij volgen deze wijzigingen op de voet op en garanderen dan ook steeds optimale posities.
 
Op maat gemaakte oplossingen
Op maat gemaakte oplossing
i-Volution biedt zijn klanten verschillende modules aan, zowel voor optimalisatie en positionering, als voor de bouw van een website. Afhankelijk van wat u wenst te bereiken, bieden wij u steeds de beste en voordeligste oplossing aan. Al onze offerten zijn trouwens gratis en vrijblijvend.
 
Lees ook:

Mijn website positioneren; hoe werkt het Positionering: Hoe werkt dat eigenlijk?
Webdesign en seo referenties Referenties: Koop geen kat in de zak!
 

ABOUT US Onze gegevens Contacteer ons Vacatures Sitemap


i-Volution is lid van Feweb, Federatie van Webontwikkelaars.

i-Volution| Data Support NV | Melkerijweg 9A | 2242 Zandhoven | T +32.92185545 | F +32.92185546 | Privacy policy | www.i-volution.be